Andre

Et flytende og veldig organisert gulv

Et flytende og veldig organisert gulv

Denne historien har som hovedpersoner et ungt par som vender tilbake til byen sin, Madrid, etter å ha bodd i utlandet med sine to barn i mange år. I Chamberí-området finner de en leilighet som så ut til å ha stått stille i tiden siden den ble bygd, tilbake på 60-tallet av forrige århundre. De visste hvordan de skulle se utover de små rommene, de uendelige korridorene og den kompliserte utformingen og stole på at noen endringer ville få mest mulig ut av potensialet og passe perfekt sammen med dem. For å gjøre denne stygge andungen til hjemmet til sine drømmer dro paret til AMÁSL arkitektstudio, som med en god reform fikk drømmene sine til å gå i oppfyllelse.

Det første de gjorde var å dele opp leiligheten i to store områder: en offentlig en, med åpne områder, der stue, kjøkken og spisestue ligger; og en annen mer privat med soverom og bad. Sammen med begge overgangsrommene som ble brukt til å plassere hyller og skap og generere lagringsområder. Dørene til rommene går til taket og kan gjemme seg helt når de er åpne, og gulvet i hele huset er det samme, for å gi visuell kontinuitet. Studioet har valgt hvitt for hele huset for å lage et lerret som de nye leietakerne kan spore historien til deres liv i sitt nye hjem. Denne monokrome er til stede i alle rom bortsett fra barnerommene, der en grønn gjennomsyrer håpets vegger. Resultatet er et komfortabelt, lyst og koselig hjem. En lykkelig slutt

www.estudioamasl.es
Bilder: Carlos Antón

Du kan være interessert:

- Vel, kontor. Hei hjem

- En urban, ung og fleksibel leilighet

- Et gulv på 60 m2 tilpasset en familie

- Før og etter: å endre bildet av et utdatert gulv

Annonsering - Fortsett å lese nedenfor Oppføring

AMÁSL-studioet har reformert denne Chamberí-leiligheten, i Madrid, for å tilpasse den til en familie. Gangene er blitt brukt til å plassere lagringsplass.

Åpne sinn

Forrige etasje hadde mange rom, men veldig små. Studien revet partisjonene for å lage fellesarealer med delte rom.

kjøkken

Kjøkkenet er åpent mot stuen. Møblene er fra Santos.

Nervesenter

Øya definerer kjøkkenområdet, og holder anlegget åpent konsept.

Alt i ett

Stue, spisestue og kjøkken deler plass.

utforming

Møblene kommer fra Camino a Casa Steelcase og Vitra.

Visuell kontinuitet

Den samme etasjen har blitt plassert i alle rom for å etablere en visuell fluiditet mellom dem.

Hovedsoverom

Hvitt, grått og lyst tre utgjør denne avslappende atmosfæren.

som

Flere møbler ble spesialdesignet for å dra nytte av plassen.

Omkledningsrom Åpne dører

For å forbedre romfølelsen ble dørene forlenget til taket.

Minimalistisk bad Hvitt og tre Barnas ting

Utsikt over inngangen til et av barnas soverom.

Grønt håp

Hvitt er overveiende i hele huset, bortsett fra barnerom, som ble malt en lysegrønn.

Til uendelig ... Casestudie

Utsikt over barnas studieområde.

Andre bad

Med speil med innebygd lys.

mosaikk

Dusjdetalj.

Planlegg før Senere fly

Video: AHO workshop 2018 (September 2020).