Kommentarer

Før og etter: Et gulv fullt av lys og farger

Før og etter: Et gulv fullt av lys og farger

"Når vi kommer inn i huset, finner vi et mørkt og veldig kupégulv, med veldig små opphold som ikke tilpasset seg gjeldende regler, helt upassende til den nåværende livsstilen og som ikke ga noen trøst. "Slik forklarer de fra studien Kaleidoscope staten der huset lå som noen eiere la hendene til reformere og få det til å skille seg ut blant det enorme tilbudet med ferieutleie i Valencia. "De visste at bildene de delte ville være det første inntrykket leietaker ville ha," sier interiørarkitektene.

Det første de gjorde var å åpne interiøret. "Boliger måtte være forholdsmessige, konsistente og balanserte," sier de. For å oppnå det, de revet skillevegger og ble med på rom, noe som resulterer i en stor delt plass for stuen, spisestuen og kjøkkenet, hvorfra de to soverommene og badet går fra. Men selv om de prøvde å fjerne den fra 60-tallet, hvor dette huset virket sittende fast, ønsket de ikke å slette fortiden deres fullstendig og respekterte listverk og medaljonger i denne epoken som de oppdaterte maleriet og med rammekomposisjoner. Fargen spilte også en ledende rolle: "De hvite og blåtonene gir lys til huset og er en refleksjon av det turistene leter etter: sol, hav og strand," sier designerne som avsluttet å oppdatere gulvet med brikker lave kostnader Enkle former og vennlige strukturer. "Før eierne avsluttet arbeidet, mottok eierne allerede noen tilbud, det ble leid på rekordtid." Utfordring oppnådd.

www.kaleidoscope.es

Annonsering - Fortsett å lese under Første inntrykk

Kaleidoscope-studioet vet hva det er som teller når du leter etter en ferieleilighet. Av den grunn prøvde han å fremheve dette Valencia-hjemmet ved å åpne mellomrommene og bruke fargen.

oppføring

En hylle og en vegglampelys utgjør hallen.

Å dele er å leve

Det offentlige området ble kondensert til en enkelt plass som ble delt av stue, spisestue og kjøkken.

Åpent kjøkken

Det opptar en hel vegg med plass.

Lys og farge

De brukte blått og hvitt for å gi det lys og for å huske havet.

Mark

En sammensetning av rammer ved siden av den originale 60-tallsmedaljongen bringer dynamikken i taket.

Innslag av farger

Foran på benkeplaten var dekorert med lyse toner.

integrering

De samme materialene og fargene til resten av møblene ble brukt i kjøkkenskapene, og integrerte det perfekt visuelt.

Hev nivået

Å male den siste delen av den øvre delen av veggen og taket i den samme skyggen av blått klarte å heve den visuelt.

vegetasjon

Ved siden av soverommet har en trapp med planter det naturlige preget.

Hovedsoverom

To fotografier pynter hodegavlen.

Utgangsdrift

Soverommet har direkte tilgang til terrassen.

Utenfor livet

Uteplassen ble dekket til å brukes til alle tider av året.

Hold deg blank

Utsikt over badet. Det runde speilet gir et skulpturelt preg på helheten.

Tenk loddrett

Hyller og frakkstativer gir ekstra lagringsplass.

Andre soverommet

Dekorert etter samme estetikk som resten av huset.

Nye sendinger Gulvet før

Han var i en veldig dårlig og veldig utdatert tilstand.

Salongen før før før

Takmedaljongene ble holdt og oppdatert med farge.

Soverom før Bad før skodder balkong Verftet før