Tips

Et hus med familieoppsats

Et hus med familieoppsats

Selv om huset var en misunnelsesverdig størrelse, vendte eierne seg til interiørarkitekt Judit Escudé for å hjelpe deg med å planlegge en distribusjon som passer din familieliv. Paret, små og med tre barn, søkte to tilsynelatende uforenlige mål: tilbringe mest mulig tid med barna sine, og samtidig glede seg over litt uavhengighet.

Judit oppnådde den perfekte balansen. Første etasje var organisert som en stor åpen plass der vanlige familieaktiviteter ville finne sted. Stue, spisestue og kjøkken følger hverandre uten at noen skillevegg forhindrer kontroll over hva barn gjør i noen av disse miljøene. I tillegg kommer a Innglasset innhegning lar deg overvåke hva som skjer på terrassen og hagen uten å gå ut. For å styrke følelsen av kontinuitet gjennom hele første etasje, benyttet Judit seg til fargebruken. På en bakgrunn der hvitt dominerer, introduserte interiørarkitekten subtile berøringer i grønt. Vi ses i sofaen i stuen; på trykk av stoffet som loungestolene ble polstret på nytt og gjentatt i spisestuestolene; og det er også til stede i barnas høye stoler som barn bruker til frokost på kjøkkenet.

Men I første etasje valgte Judit for en mer avdeling distribusjon. Soverom og bad har separate rom som garanterer at personvernet og til og med ønsket om å være alene som et hvilket som helst familiemedlem føler. På tross av dette forener to dekorative ressurser visuelt hele anlegget: overvekten av hvite vegger og tregulvet. Et varmt materiale, som lar barn leke og løpe barfot for å kaste seg på mamma og pappas seng i helgen.

Annonsering - Fortsett å lese under Visual Geometry

Hagen ordner det ytre rom i symmetriske strimler som følger hverandre på en balansert måte mot huset. Fra bassenget, i forgrunnen, går du til solarium, med trelister. Dernest fungerer plenen som en overgang til terrassen, som ble asfaltert med samme solgulv for å forsterke følelsen av kontinuitet. Resultatet? Hagen, med sin horisontale overflate, kompenserer for volumet av høyden på huset.

Utesalong

Terrassen, med spektakulære dimensjoner, tillot å organisere et sittegruppe og en uteservering. De brede markiser gir den nødvendige skyggen for å nyte godt vær til enhver tid. Hjørnesofa og salongbord, av Gandía Blasco. Stoler og spisebord, til salgs i La Favorita. Brillene og koppene er fra Cado.

Salong inne og ute

Glaserte innhegninger letter sirkulasjonen av lys og uskarper grensene mellom inne og ute. Målet med dekoratøren var å få den samme vitaliteten og energien som føltes i hagen inne i huset. Derfor ble stue og spisestue forent i den samme åpne plassen som visuelt smelter sammen med terrassen. Sofa, av Designers Guild. Puter, av Coco-Mat og Filocolore. Bord (€ 400 hver), pouf (€ 96) og rutete; Alt i Coco-Mat. Teppe, av Francisco Cumellas.

Eklektisk smak

Dekorasjonen av stue, veldig personlig, var basert på kombinasjonen av stykker av forskjellige stiler og perioder. Grønn sofa og stoff som de to lenestolene er blitt polstret med av Designers Guild til salgs i Usera Usera. På høyre side: gulv- og bordlamper, av Mobles 114, til salgs på Pilma Cuadros, fra Cado.

Personlig dekorasjon

Skjenkene hadde vært i familien i mange år, derav den sjarmerende retroluften.

Blanding av stiler

Ved siden av familiearvstolene, sameksisterer moderne designmøbler som massivtre bord eller puffer. Hvit pouf, fra Woodnotes. Blomster og vaser, fra Sia.

Stue

I første etasje var det en enkel skillevegg som skiller spisestuen fra kjøkkenet. Muren, sentrert, forbedrer dybdenes følelse fra stuen og fungerer som referanse for å finne spisestuen.

Spisestue

Spisesalen var dekorert med et bord og stoler av familiearv. Til høyre for veggen ble det installert en glassdør, som isolerer røyk uten å bryte perspektivet. Taklampe, Ca2L. Teppe, i 2 x 3 m (€ 1.470 i Coco-Mat).

Plettfritt kjøkken

På grunn av beliggenheten, etter stuen og uten noen dør som gjør det uavhengig, bør kjøkkenet tilby et nøye blikk til enhver tid. Skapene, hvite og med stålhåndtak, gir en verdifull lagringsplass for at alt skal være i orden. En arbeidshalvøy var inkludert på kjøkkenet, som fungerer som en frokostbar for barn. Garderobeskap, fra Santos. Stokke høye stoler, til salgs i Barruguet.

Trappene

Interiørarkitekt Judit Escudé gjorde trappene til et originalt rom med dekorativ verdi. Veggen som skiller den fra stuen ble avsluttet med et glasspanel, som letter overføring av naturlig lys fra hagen og fører den til første etasje. En slående rød polstret lenestol gjør landingen til et område av interesse.

Hovedsoverom

Selv om overvekten av hvit farge forble på hovedsoverommet, introduserte interiørarkitekten blå penselstrøk. Kombinasjonen, typisk for middelhavshus, letter avslapning og disponerer for hvile. Seng og tepper, fra Ikea. Nattbord designet av Judit Escudé. Tolomeo lamper, til salgs i Vinçon. I Coco-Mat: sengeteppe av blomster og blå puter. Hvit sengeteppe, fra Filocolore.

Et bad for to

For å unngå unødvendig venting i rushtiden om morgenen, var badet organisert med to vasker innebygd i en flate benkeplate. Under den ble håndkleskinnene montert. Speilet, vegg til vegg, ble fullført med en rad lyspærer for å forhindre dannelse av skygger. Håndklær (€ 55 / sett med 3 i Coco-Mat). Sanitær, av Roca. Kraner, tre.

Fly og ideer

- Undertrykkelsen av de fleste partisjonene i første etasje skaper en lettelse som gjør at huset virker enda bredere. I tillegg sirkulerer naturlig lys med denne ressursen fritt uten at veggen stopper det.
- Hver etasje har et annet fortau. I første etasje, der det trengs et materiale som støtter innganger og utganger til hagen, ble det valgt et solid steintøy. Første etasje var imidlertid dekket med treparkett for å gi mer varme.
- Søket etter naturlige lysinnganger; til vinduene i stuen som vender for hagen landingen av trappen blir sammen: en del av veggen er erstattet av et glasspanel som gjør at trinnene får naturlig belysning.

Video: Cube World #2: UDFORSKER ET HUS PÅ SIDEN!! (September 2020).