Kommentarer

Før og etter en rimelig renovert loft

Før og etter en rimelig renovert loft

Høflighet Cambra Estudio

Et loft bygget i 1951, utdatert i distribusjon og materialer. Dette er utgangspunktet for den valentianske studien Cambra Estudio. I hans hender var den totale transformasjonen av dette huset, med flere terrasser i ubruk. En mer funksjonell og romslig distribusjon, åpen når det gjelder stue og kjøkken; Enkle møbler og forsiktige materialer og nyanser skaper et harmonisk og friskt resultat. Terrassene blir gjenfunnet som et poeng av glede og sammenkobling av miljøer og loftet er fylt med lys gjennom vinduene.

Ser bildene før reformen, inkludert i dette galleriet, ville ingen si at det er den samme konstruksjonen, men det er den. Det er magien med interiørdesign.

Bilder høflighet: Cambra Estudio
www.cambraestudio.com

Reklame - Fortsett å lese nedenfor Et loft med to terrasser

Terrassene gjenoppretter, fyller det indre av loftet med lys og kobler miljøer. Cambra Estudio har klart å gjenvinne prakten av denne leiligheten med en omfattende konseptreform lave kostnader siden budsjettet for å møte endringene ble redusert. Det er mulig! Og dette galleriet er beviset på at med en idé lave kostnader Du kan gjøre en god jobb.

Spisestuen kobles direkte til terrassen. Bordet er laget av tre og stolene er Eames-modellen i grått med treben. En svart lakkert metalllampe henger i taket.

På terrassen, utemøbler og planter. Gulvet i dette miljøet er originalen til det gjenvunnne huset.

Stue og spisestue med åpent kjøkken

Stuen og spisestuen er bare inn i huset, dekorert med få stykker og møbler i lyse farger. Veggene er malt i hvitt, og treet på gulvet ser ut som en lys skygge litt mettet.

Spisesalen kobles til kjøkkenet og terrassen.

I direkte forbindelse

Kjøkkenet åpnes til stuen og kobles direkte til spisestuen.

Inn og ut stykker

Noen stykke utemøbler sniker seg inne.

Kjøkken med frokostbar

Kjøkkenet har en liten frokostbar og hurtigmat.

Kjøkkenmøblene er hvitlakkert tre med benkeplate på Silestone. Baren er av samme materiale som benkeplaten og avføringen kombinerer furu og hvitt sete.

I dette området av huset er flisen etterligning hydraulisk. Veggene er flislagt med typestykker metro i hvit til middels høyde.

Kokesone

Matlagingsfront med dekorativ hette. På denne siden av kjøkkenet har høye møbler blitt fjernet for å gjøre det visuelt lett.

Hallen

I hallen, som kobles direkte til stuen, en naturlig trehylle og et speil.

Med stor lagringskapasitet

I hallen, rektangulær, filtreres lyset fra stuen. Total hvit forbedrer lysstyrken i et rom uten vinduer. Et innebygd skap over fronten tilbyr stor lagringskapasitet. De hvite lakkede dørene integrerer den fullstendig i veggen.

Hovedsoverommet

De to soverommene kobles til en av de to terrassene og har direkte tilgang.

Hovedsoverommet har også garderobe. Dette er innredet med et skap og et arbeidsbord.

Den er dekorert i blått og rosa. Taklampen er laget av bambusgitter. Gulvet er tregulv og veggene er malt i hvitt.

Med garderobe og integrert bad

Her til høyre kan du se kommoden med trespeil og marmor restaurert i blå farger for dette rommet. Trehodegavlen skiller seg ut i settet med Navajo-tegninger.

Arbeidshjørne i garderoben

Arbeidsborddetalj med polypropylen dressstol.

Fra innsiden

Utsikt fra soverommet til dagsområdet.

Uregelmessig gulvbad

Badet i hovedrommet har et uregelmessig formet gulv. Cambra Estudio søkte en hydraulisk etterligningsflis med trekanter i forskjellige farger hvis motiv er koblet til de 45 grader som danner de skrånende veggene på badet.

Tremøbler og tilbehør

På dette badet er møbler og tilbehør valgt i tre i naturlige toner. På veggen, flisetype metro i hvit farge

Soverom i blått

Dette rommet var dekorert i blått, med trebiter og noen gjenfunnet, for eksempel skapet og speilet som dekorerer veggen på hodegjerden.

Den hvite lampen med rød kabel oppdaterer settet.

Med gjenvunnet møbler

Skapet ble restaurert. Gulvet er laget av laminert treverk og veggene ble malt i middels blått med intensitet.

Veldig moderne estetisk bad

På badet, et blomstret servantskap og ferdig i hvitt og blank grått. Det runde trespeilet kontrasterer varmt i det hele. ris skinner. Rundt trespeil.

Med en stor dusj

Gulvet og veggen i dusjområdet er flislagt med mørk flis.

Før reformen: kjøkkenet Før reformen Badet før reformen Før reformen Distribusjonsplan etter reformen

Dette loftet har etter den integrerte reformen, med en flytende og logisk fordeling med en hall, en stue, kjøkkenet åpent for sistnevnte rom og to soverom, ett av dem med garderobe og bad. I tillegg to terrasser og et høflig bad.

Distribusjonsplan før reformen