Andre

En 32m2 leilighet utnyttet fullt ut

En 32m2 leilighet utnyttet fullt ut

Det kinesiske samfunnet er i endring. Konseptet med flere generasjoner av samme familie som bor under samme tak, blir lagt igjen og ungdommer begynner å bli selvstendige før foreldrene sine, og står overfor problemet med å ikke finne boliger som passer deres behov. Dette var det som skjedde med et par som kjøpte en leilighet i Hong Kong på 32 kvadratmeter designet for en familie og delt inn i flere rom.

JAAK-studien hjalp ham og bestemte seg for å møte reformen som ville oppnå drømmenes hjem. Det første trinnet var å rive ned alle partisjonene og forlate det diapaniske rommet. Deretter fortsatte de å designe flere tremøbler da de avgrenset de forskjellige rommene og fungerte som skrivebord, skap, hyller, møbler for TV og et sted å gjemme apparater.

Gjennom hele gulvet brukte de samme trevirke slik at sluttproduktet var så rent som mulig og plassen ble visuelt bredere. De opprettet en korridor for å gi tilgang til soverommet ved hjelp av engawa, det ytre området som ligner verandaene som kan sees i tradisjonelle japanske konstruksjoner, og som tjener til å øke lyset og som et hvilested takket være de brede hulene i vinduene som kan brukes som benker. Resultatet? Et lite, men veldig funksjonelt habitat, tilpasset eiernes behov og budsjett.

www.jaak.co

Annonsering - Fortsett å lese nedenfor Leilighet for to

Denne 32 m2 store leiligheten i Hong Kong ble delt inn i flere rom, noe som gjorde den klaustrofobisk. JAAK-studioet slo ned interiøret for å åpne mellomrommene og starte fra bunnen av.

som

JAAK-studioet designet flere tremøbler for å skille rom og møte parets behov.

Applied Boys

I denne fronten av skapene har reservert en plass som fungerer som et skrivebord og kommuniserer visuelt med rommet. Et gardin gir intimitet til begge mellomrom om nødvendig.

Stor kapasitet

I stedet for skillevegger plasserte de skap, noe som ga gulvet mye lagringsplass.

De har tre

De brukte det samme treverket i hele leiligheten, slik at resultatet ble veldig rent og visuelt utvidet. Denne trefronten inneholder to skap og en overraskelse ...

Skjult bad

Døren som gir tilgang til badet er kamuflert.

Vet hvordan du kan dra nytte

Badet, lite i størrelse, har blitt utnyttet til fulle.

Alt passer

Den øvre delen av skapene har blitt brukt til å plassere kasser.

Gjør mye med lite

Eierparet hadde et stramt budsjett for reformen. Treskap var en god ressurs for å passe ham.

Minimalistisk kjøkken

Kjøkkenet er på kjøkkenet og har en U-formet skapplass og denne fronten.

Gå inn med god fot

Utsikt over leiligheten fra inngangen.

Alt tilkoblet

I bakgrunnen, kjøkkenet og i forgrunnen spisestue.

Minimal kunst

Kunsten ble bestilt til et grafisk designstudio som har laget en serie utskrifter inspirert av fire filmer: Apollo 13, Kontakt, interstellar og 2001: A Space Odyssey.

Stue

Salongen ligger foran spisestuen.

Revisited Tradition

Designerne ønsket å lage en korridor i form av engawa Japansk med disse skapene som på sin side deler soverommet fra resten av huset.

Lesehjørne

Vindusåpningene var så dype at de kan brukes som benker.

Innvendig vindu

Utsikt over kjøkkenet fra soverommet. Sengen var spesiallaget for å plassere lagringsplass under den.

før

32m2 planløsning før reformen, fordelt på kjøkken, stue, bad og to soverom.

deretter

Leiligheten etter reformen. Du kan se hvordan skilleveggene og skreddersydde skapene ble fjernet, med funksjonene hver og en har.