Nyttig

Denne gamle landsbyvertshuset er nå et hus med elegant rustikk stil

Denne gamle landsbyvertshuset er nå et hus med elegant rustikk stil

Javi Cabrera

Å bo i en bygning med historie har alltid en spesiell sjarm, som om vi kunne være vitne til opplevelsene som skjedde der for lenge siden. Og er det en taverna fra 1800-tallet det måtte i det minste være scenen med uendelige hendelser som vil ha forblitt i minnet om menneskene som gikk gjennom der. Hvem vet hvor mange kjærligheter som er blitt erklært før et glass vin? Hvor mange transcendentale samtaler? Hvor mange bekymringsløse ler? Ligger i Fornells de la Selva, en liten by nær Girona, denne gamle byen tasca Det er for tiden et to-etasjers hus som overrasker av amplituden og lysstyrken i rommene.

Underetasjen er fordelt på inngang, kontor, toalett, garasje, vaskerom og et delt område med kjøkken, spisestue og stue. Ovenpå er det to doble soverom, bad og lobby. Reformprosjektet begynte med riving av murene av det nåværende rommet, og gjør dette området til et åpent rom som utfører flere funksjoner, samt forlengelsen av huset noen få meter mot hagen. For å skille kjøkkeninngangen ble det laget en inndeling med møblene, et sted å forlate ting når du kommer hjem, og plassen tjener et lite (og flott) velkomstområde for gjester.

Gulvet var dekket med et keramisk imitert tregulv som dekker hele underetasjen, inkludert terrassen. Javi Cabrera Javi Cabrera Javi Cabrera På kjøkkenet går en skyvedør foran et stort vaskerom som igjen fungerer som et spiskammer. Javi Cabrera Javi Cabrera For en reform! Et hundre år gammelt hus før og etter

Neste trinn var å gjenvinne de gamle takene i huset med keramiske svinger, typisk for tradisjonelle katalanske hus, som var skjult over falske gipslofter. I tillegg ble gipsbeleggene også fjernet for å nå keramikken som dannet strukturen i hjemmet på sin tid.

På den annen side måtte stigen omgjøres, siden det var for smalt og ubehagelig å bruke. Prosessen som kreves for å danne en tidligere keramisk struktur, og påføre lakk i sementen slik at den ikke var så porøs og ga utseendet til mikrocement.

Tilsvarende ble sementkonstruksjonen som utgjør TV-skapet og under en vedovn bygget. Javi Cabrera Javi Cabrera

Etter utvidelsen ble det bestemt å plassere et stort bretteglass på fasaden, slik at venner og familie i løpet av månedene med godt vær kan glede seg over interiør- og uterommene uten visuelle begrensninger.

Javi Cabrera Javi Cabrera Javi Cabrera
I denne nye delen av huset ble spisestuen også inkludert: stedet hvor eieren har sin dyrebare samling av planter utsatt!
Javi Cabrera Javi Cabrera Javi Cabrera

For å inkludere et omkledningsrom på soverommet, sengen var ordnet i midten av rommet, og brukte hodegavlen som et skilleelement. Som et høydepunkt er en hvitlakkert låvedør med svart maskinvare ansvarlig for å vike for lagringsplassen for klær. På badet over ble det bestemt å plassere dusj og badekar. Den første, designet for dag til dag. Det andre, for de uforglemmelige øyeblikkene med hjemmelaget avslapning.

Javi Cabrera Javi Cabrera Dusjen var laget av samme keramikk som gulvet. Javi Cabrera

Synes du ikke det er en veldig flørtende og koselig reform? 😍

Interiørarkitekt: Cristina Puigdevall de Zenna Interiorismo Slow.

Hus som blir forelsket Et tradisjonelt hus renovert med moderne stil Historien til dette huset eksisterte aldri virkelig Et hus å glede seg over og inn