Informasjon

Et penthouse med dobbel høyde

Et penthouse med dobbel høyde

Et imponerende perspektiv der hallen, stuen, spisestuen og kjøkkenet er lenket velkommen Dette penthouse ligger i en historisk bygning i Madrid de los Austrias, Det i det siste var et kloster. Gabriel Asdrúbal, interiørarkitekt og eier av dette huset, signerer en funksjonell interiørdesign, Varm og rik på nyanser. Arkitekten Ignacio Aguado Ortego hadde ansvar for strukturelle råd i den innledende fasen av prosjektet. Skråtak, synlige bjelker, murvegger og miljøer i forskjellige nivåer de markerer en dekorasjon som bruker disse elementene for å skinne.

den fellesarealer ble hevet åpne for hverandre, som et loft, i et konstant søk etter bredde. Fra soverommet har du tilgang til soverommene: tre totalt, med integrert bad i hvert av dem, siden eieren liker å gjøre gjestene sine til å føle seg hjemme, med total privatliv og uavhengighet. I tillegg til hovedrommet har huset et dobbeltrom med garderobe og loft og en flerbruksplass for besøk eller som et unnvikelsesområde å slappe av eller lese.

Enheten av materialer er en konstant i huset: polert sement på gulvet, elfenbenmaling på veggene, tak og hvelv og detaljer i industrielt jern og tre. Tanken var å respektere stilen til den originale konstruksjonen. Møblene samarbeider i resultatet med brikker designet av arkitekten, så vel som andre av familiearv eller industrielle designikoner. Andre detaljer om prosjektet som ble spesielt påvirket var belysningen - planlagt for å skape en suggererende atmosfære ved siden av Groove Lighting og Ilumisa- og klimaanlegg - gjennomgulvvarme og det effektive Altherma-systemet, utviklet av Daikin-.

Interiørens naturlige eleganse er et resultat av alliansen mellom det strukturelle og det dekorative. I rehabiliteringsarbeidet er de perfekte rammene og lysets muligheter blitt oppdaget. Et plettfritt prosjekt, som forelsker seg med det blotte øye.

Annonsering - Fortsett å lese under åpne områder

Gabriel Asdrúbal er ansvarlig for interiørdesignet i dette prosjektet der farge, eleganse og varme utgjør en harmoni av rolige rytmer. Valg av materialer - polert sement på fortauet og den samme elfenbenfargede malingen på veggene, takene og hvelvene i hele huset - innpakket stykker valgt med stor omhu.

peis, av brannhåndverkere.

Dekorative trapper

I dette huset, organisert på flere nivåer,
Trappene er et annet dekorativt element. De industrielle jerntrinnene kommuniserer et bredt galleri med tilgang til huset med dagområdet: et vesen som er åpent mot spisesalen og integrert på sin side på kjøkkenet.

den fotografisk arbeid Det tilhører Gabriel Asdrúbal. ball tonet glass og blå varm, fra Anmoder.

Dekorative ressurser

Tonene som brukes, høydeforandringen i gulvet og belysningen i hver sone markerer den subtile grensen for de tre miljøene som følger hverandre: kjøkken, spisestue og stue.

sofa designet av Gabriel Asdrúbal og laget av Tapicerías Joyca. lenestoler årgang, designet av Chon Izquierdo og polstret på nytt i sekkeklut. bord med sort fot- og ullteppe, fra Anmoder.

Blanding av stiler og brikker

Mer aktuelle og andre deler av retroinspirasjon, arv eller gjenvunnet deler plass i harmoni. Rikheten av nyanser det bringer for helheten er ubestridelig.

En ideell spisestue for sammenkomster

Sammensetningen av denne overgangsspisesalen sikrer rolige bordplater rundt et utvidbart firkantet bord, designet av interiørarkitekten og laget av eik av Ebanistería Gabilondo. I veggen, i noen nisjer med arbeid, er redskapene og andre komplementer organisert.

lampe overhead årgang.

Teglvegger sett gjenfunnet

Mursten, sett, original fra klosteret som en gang var bygningen som huset ligger i, vises på veggene i dette området. Kjøkkenmøblene, med rene linjer og uten håndtak, er integrert i settet uten frights.

møbler, designet av Asdrúbal og laget av Estudio Cocinarte.

Et praktisk spisebord

Spisebordet, som ligger mellom kjøkkenet og stuen, er en arkitektdesign, som lar deg tjene noen centimeter ved å skyve brettet. Fra 8 lukkede spisesteder vert det opptil 12 utvidede. Den er produsert i flere størrelser på forespørsel.

Kunstgalleri

Den store hallen som huset har blitt et sted å vise fotografier på, alle signert av Gabriel Asdrúbal. De hviler på en industriell jernhylle.

bil fra Anmoder.

Bad i sikte

Åpent og integrert med kompetanse på soverommet. Et vaskeområde som tilpasser seg tilbakeslaget i gulvet, en dør som gir privatliv til toalettet og en unik hytte, som isolerer badekaret.
Speilet, lampen og den gylne silkesengetappen er av familiearv.

Original arbeidsdusj

Utformingen av cockpitkabinen og dens interiørfinish i polert sement som minner om de gamle romerske badene. Beliggenheten drar fordel av det nedre trappegangen som gjesterommet får tilgang til.

Aller først funksjonalitet

Da denne rehabiliteringen var planlagt, var det en av prioriteringene. Ved siden av badekaret på soverommet, var disse skuffene designet for å oppbevare håndklær.

Vital tone på soverommet

Utsøkte stykker gir subtile nyanser i en mesterlig blanding av stiler. Et fargespekter
variert og frisk fanger lyset som siver gjennom vinduet, orientert mot en av klostergårdene.

pledd fløyel og grønne puter, av Gastón og Daniela. recliner av tre, til salgs i Calma Chechu. Salongbord blokk i rødt, av Anmoder.

Et tilpasset bad

Gabriel Asdrúbal foreslo reformen slik at hvert soverom hadde sitt eget bad. I dette tilfellet, selv om det er av små dimensjoner, har det naturlig lys og enestående utsikt over hustakene i Madrid.

Multifunksjonsrom

Dette miljøet som er igjen på kjøkkenet får du tilgang til en trapp trapp flydd fra stuen. Helningen på taket, de originale bjelkene fra 1600-tallet og topplysene personaliserer et rom for gjestene eller som et flukthjørne.

stol, fra Calma Chechu. teppe
og puter, av Gastón og Daniela.

Dra nytte av hver plass

I området hvor taket mister høyden er det laget en skyvedørsskap. I tillegg har strukturen som støtter madrassen flere skuffer.

Ideer som bidrar

Mellom de synlige trebjelkene åpnes taket til Madrid-himmelen gjennom et takvindu. På dette soverommet ble det bestilt to tatamier av tre, som isolerer madrassene fra gulvet, men samtidig praktisk talt ikke løfter dem fra gulvet, noe som er veldig vellykket i rom med skråtak.

tatami av tre, laget av Ebanistería Gabilondo.

God kommunikasjon

Omkledningsrommet, servanten og dusjen, anordnet på samme front, er skjult eller formidlet gjennom faste paneler eller skyve glass og gipsplater, som glir langs metallføringer.

Bad og hems

Den eksepsjonelle takhøyden på dette delte soverommet har blitt gjort lønnsomt med en lagringsplass over badet, som er tilgjengelig gjennom en fritatt stige. Et treglidpanel maksi beveger seg for å skjule eller vise garderoben og badet.

den stige av gjenvunnet tre er fra Havana Decor-butikken.

Få mer ut av det

Gjennom geniale ideer laget for å måle, kunne plassen utvides, og doble bruksområder ble lønnsomme
eller få overflater. Som dette trebordet som har et utvidbart stykke, som samles når det ikke brukes.

Første plan

Dobbeltrommet, med garderobe, bad og loft, ligger på et høyere nivå enn det er tilgang til fra stueområdet.

Første etasje plan. Slik var suiten organisert

I første etasje er fellesarealene, det De ble hevet opp, som en lof, og soverommet med bad, type suite.

◾ En original distribusjon og et prosjekt som bruker materialer er nøklene til
denne romtypen suite, som integrerer badet og rasteområdet, uten å gi en iota
av intimiteten som hvert av miljøene krever i det daglige, selv om de er delte.
◾ Badekaret, laget av samme polerte sement som dekker gulvet i huset, er avgrenset av en gjennomsiktig glassskjerm. For naturlig lys for å komme til interiørhytta som toalettet ligger i, er skilleveggen som grenser til badekaret, laget av gjennomsiktig glass.

Mezzanine-plan

På kjøkkenet er det et tredje soverom, med det integrerte badet, som også brukes som en flerbruksplass.